Zeewolde schoon!

10 maart 2022

#nationaleopschoondag

19 maart: Landelijke Opschoondag

Ga je de deur uit voor een frisse neus? Maak er een opschoon-ommetje van, dan wordt Zeewolde een dorp waar je lentekriebels van krijgt.

Gebruik de grijper van de actie van vorig jaar
Heb je vorig jaar al een grijper om afval op te pakken gekregen? Dan kun je die ook dit jaar weer gebruiken. Hen je nog geen grijper, dan kun je in de week van 14 t/m 19 maart je eigen grijper ophalen. Dat kan bij het Vraaghuis op dinsdag, woensdag en donderdag van 09:00 tot 12.00 uur en van 13.00 – 16.00 uur. Op vrijdag van 09.00 – 12.00 uur. Het Vraaghuis kun je vinden aan Stevinweg 2, 3891 EA Zeewolde.

Niet alleen op 19 maart maken we Zeewolde nog een stukje schoner, dat willen we eigenlijk altijd doen. Daarom mag je de grijper houden, zodat je deze steeds weer kunt gebruiken.

Schrijf je voor deze actie in via Supportervanschoon.nl
Je kunt je actie op de kaart zetten via supportervanschoon.nl. Vul je gegevens in en zij sturen je tegen verzendkosten handschoenen en afvalzakken. Het leuke is dat je op hun plattegrond kunt zien waar allemaal acties zijn.

Litteratie-app
Je kunt ook de app downloaden, dat is de litteratie-app. Je kunt daarmee lid worden van de community die op missie is om zwerfvuil uit te roeien. Maak je omgeving een klein beetje schoner en breng het resultaat in kaart op de app.