Geldfit
Grip op je geld

Geldfit helpt ondernemers om financieel fit te blijven of te worden. Of je nu werkt als ZZP’er of 50 medewerkers in dienst hebt. Een ondernemersadviseur luistert naar jouw verhaal en geeft inzicht welke stappen je nu kan zetten. Zo krijg jij meer grip op je geld.

Gratis adviesgesprek
Bij de ondernemersadviseur kun je terecht met vragen als:

  • Hoe krijg ik meer inkomsten uit mijn bedrijf?
  • Hoe los ik mijn betaalachterstanden op?
  • Welke ondernemersregelingen of ondersteuning kan ik krijgen?
  • Kan ik doorgaan of beter stoppen met mijn onderneming?

Via een adviesgesprek of bedrijfsanalyse ontdek je welke stappen jij kan zetten.

Vervolgstap
In veel gevallen staan er organisaties klaar om jou te helpen groeien. Denk aan herfinanciering, het bijstellen van je strategie of coaching. De ondernemersadviseur brengt jou in contact met een organisatie die jou verder helpt.

Afgelopen jaren maakten ruim 4.000 ondernemers gebruik van de ondernemersadviseurs van Geldfit, toen onder de naam MKBDoorgaan. 95% van hen kon verder met zijn of haar bedrijf.

Tip!
‘Ons bedrijf maakt nu een aantal jaar meubels op maat. Afgelopen zomer zagen we onze opdrachten teruglopen. Door een adviesgesprek met Geldfit kregen we inzicht in de pieken en dalen van het jaar. Het aantal opdrachten neemt sinds het najaar weer toe en dankzij bedrijfsfinanciering kunnen we groeien.’
– Thom

Contact
Meld je aan voor een gratis adviesgesprek met een ondernemersadviseur. Bel gratis naar Geldfit via 0800-8115 of ga naar geldfit.nl/zakelijk.