Thuis in Cliëntondersteuning

Onafhankelijke cliënt(mantelzorg)ondersteuning van Thuis in Cliëntondersteuning.

Heeft u vragen over zorg of ondersteuning? Thuis in Clientondersteuning is er voor u en uw naasten, hoe ingewikkeld uw vraag ook is. Bij ons staat u er nooit alleen voor. Wij helpen u met veel kennis en ervaring bij al uw vragen over de Wet langdurige zorg (Wlz), de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), Zorgverzekeringswet (Zvw) en Mantelzorg. Alles op één plek.

De wet- en regelgeving rondom zorg is knap ingewikkeld. Bij Thuis in Clientondersteuning weten we door onze kennis en ervaring de weg. We snappen al die formulieren kennen de juiste mensen in de regio. Wij luisteren eerst naar u en uw naasten en gaan dan aan de slag. En dat is belangrijk, als u of een van uw naasten zorg nodig heeft. Onze clientondersteuners adviseren, bemiddelen en helpen u met veel kennis en deskundigheid bij het aanvragen en organiseren van uw (complexe) zorg. Zo maken wij voor u het verschil. In Zeewolde is Sandra het gezicht van Thuis in Clientondersteuning. Hieronder stelt zij zichzelf voor:

Thuis in cliëntondersteuningSandra van der Plas
Ik ben Sandra van der Plas, moeder van 2 dochters en 1 bonusdochter. Ik woon samen met mijn vriend, hond en kat in Lelystad. Na 20 jaar werkzaam te zijn geweest in het HR (Human Resource) vak heb ik het roer omgegooid en heb ik me omgeschoold tot cliëntondersteuner.

Ik heb zelf jarenlang ervaren hoe het is om mantelzorger te zijn. Het zette mijn wereld op z’n kop. Ik belandde in een compleet andere wereld waarvan ik het bestaan niet eens wist. De wereld van (mantel)zorg, veel uitzoeken, heel veel formulieren invullen en nog veel meer bellen. Het voelde vaak alsof ik 2 banen had. En dat was wel het laatste waar ik mij mee bezig wilde houden. Naar mate de jaren verstreken merkte ik dat ik al behoorlijk ervaringsdeskundige was en dat ik het leuk vond om dingen uit te zoeken en te regelen. Maar ook om in gesprek te gaan met instanties als ze een ’nee’ hadden gekregen om te kijken wat er dan wel kon.

Met al deze ervaring merkte ik dat ik heel graag andere mensen wilde helpen in het woud van verschillende zorgwetten, loketten en heel veel regels. Het beroep van clientondersteuning is mij op het lijf geschreven. Ik werk nu al enige tijd als Clientondersteuner bij Thuis in Clientondersteuning. Mensen ondersteunen en ontlasten bij het regelen van zorg, waardoor er weer lucht en ruimte komt, zowel voor de zorgvrager als de mantelzorger. Daar word ik blij van. En van een initiatief zoals het Vraaghuis. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij.

Thuis in cliëntondersteuning

Thuis in Cliëntondersteuning

Inloopspreekuur:
Wekelijks, elke donderdag houdt Sandra van der Plas van Thuis in Cliëntondersteuning spreekuur

Tijd: 9:00 – 12:00 uur
Locatie: Het Vraaghuis, Stevinweg 2, 3891EA Zeewolde

Onze ondersteuning is gratis en onafhankelijk van zorgaanbieders, zorgkantoor of gemeente. U kunt zonder verwijzing contact met ons opnemen. Loop gerust langs, u hoeft geen afspraak te maken.

Heeft u vragen?
Kom dan naar het inloopspreekuur. U kunt ook contact opnemen met Thuis in Cliëntondersteuning via telefoonnummer 085 – 303 29 85 of e-mail: sandra@thuisinclientondersteuning.nl