Onafhankelijke cliëntondersteuning MEE

Heeft u een vraag over de opvoeding of ontwikkeling van uw kind? Over begeleid wonen of samenleven met iemand met een beperking? Leren en werken? Of bijvoorbeeld over regels en geldzaken? Vermoedt u een beperking bij uw kind, partner of naaste?

Voor deze en al uw andere vragen kunt u terecht bij MEE Samen. Een consulent van MEE luistert naar uw vraag, denkt met u mee en geeft informatie & advies. We kunnen u ook bijstaan in het gesprek met de gemeente of een zorgorganisatie, bij een onderzoek of een aanvraag voor een voorziening of zorg. De ondersteuning kan bestaan uit meerdere gesprekken. Onafhankelijke cliëntondersteuning is gratis en u heeft er geen doorverwijzing voor nodig.

De cliëntondersteuners van MEE weten veel over leven met beperkingen. (Licht) verstandelijke, zintuiglijke of lichamelijke beperkingen. Maar ook van chronische ziekten, niet-aangeboren hersenletsel of bijvoorbeeld autisme.

Inloopspreekuur
Elke woensdag houdt MEE Samen een inloopspreekuur in Zeewolde.

Tijd: 14.30 tot 16.00 uur
Locatie: Het Vraaghuis, Stevinweg 2, 3891 EA Zeewolde

Loop gerust eens binnen met uw vragen. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Een consulent staat u te woord en kan een vervolgafspraak maken voor een gesprek bij u thuis of op kantoor.

Voor iedereen

Heeft u vragen? Kom dan naar het inloopspreekuur. U kunt ook contact opnemen met MEE Samen via telefoonnummer 088 633 0 633 of e-mail zeewolde@meesamen.nl.

MEE samen

MEE Samen
088 633 0 633
Maandag t/m vrijdag van 09.00 – 16.30 uur
zeewolde@meesamen.nl