Zeewoldevoorelkaar

Zeewoldevoorelkaar is het vrijwilligersportaal voor Zeewolde. Mensen kunnen elkaar hier vinden en helpen.

Hulp vragen of iemand hulp bieden wanneer jou dat uitkomt. Eenmalig, iedere week, alles daartussenin én bij jou in de buurt. Betrouwbaar, gemakkelijk en gratis! Je kunt jouw hulp aanbieden door jezelf op www.zeewoldevoorelkaar.nl te registreren en een aanbod te plaatsen of te reageren op een vraag.

Heb je hulp nodig?
Dan kun je op Zeewoldevoorelkaar eenvoudig vrijwilligers vinden die hulp aanbieden via het aanbod of door zelf een vraag te plaatsen.

Of je nou bij een (sport) vereniging actief bent, werkzaam bent als professional voor een maatschappelijke/zorgorganisaties of als inwoner uit Zeewolde graag iets wilt betekenen voor een ander: Samen maken wij Zeewolde een beetje mooier!

Naast het digitale platform is het team van Zeewoldevoorelkaar iedere maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur bereikbaar via 036 522 46 55 voor (hulp)vragen van inwoners. Het team draagt bij aan het promoten van vrijwilligerswerk in het dorp door maatschappelijke organisaties, (sport) verenigingen, stichtingen, scholen en bedrijven te ondersteunen op allerlei fronten, denk aan: cursussen, trainingen, stages, acties en projecten.