Seniorweb

SeniorWeb is een landelijke vereniging met 150.000 leden, ruim 500 leslocaties en 2.800 vrijwilligers. We zijn sinds 1996 actief met als doel de digitale wereld begrijpelijk te maken, zodat iedereen het gemak en het plezier van computer en internet kan ervaren.

Begrijpelijke informatie
Of u nu uw digitale vaardigheden wilt ontwikkelen, op zoek bent naar praktische oplossingen of naar achtergrondinformatie: SeniorWeb helpt u verder. Wij leggen u alles stap voor stap uit. Bijvoorbeeld over onderwerpen als Windows 11, tablets en smartphones, WhatsApp, veilig internetten en meer. Met onze informatie op de website, in tijdschrift Enter en onze online cursussen kunt u direct aan de slag. Wilt u op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en artikelen? Meld u dan gratis aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Persoonlijke computerhulp
Hebt u een computer- of tabletvraag? Onze geduldige vrijwilligers van PCHulp en Leren aan Huis staan voor u klaar! U kiest de vorm van PCHulp die bij u past: via internet, telefonisch of aan huis. De afgelopen jaren hebben vrijwilligers van SeniorWeb maar liefst 500.000 PCHulp-vragen van senioren naar tevredenheid afgehandeld. Bij Leren aan Huis komt er een vrijwilliger van SeniorWeb bij u thuis om u te helpen met dingen die u wilt leren doen met uw smartphone, tablet of computer. PCHulp en Leren aan Huis zijn speciaal voor SeniorWeb-leden. Interesse? Meld u aan als SeniorWeb-lid.

Computercursussen bij u in de buurt
SeniorWeb geeft op ruim 500 locaties verspreid over Nederland computercursussen, workshops en inloopuren. Deze zijn voor iedereen toegankelijk en betaalbaar en geschikt voor zowel beginnende als gevorderde computergebruikers. U wordt begeleid door deskundige en geduldige vrijwilligers. De lesonderwerpen zijn divers: tablets, Facebook, Windows, veiligheid, fotobewerking, orde op uw pc en meer.

Inloopspreekuur
Wij zitten op de laatste donderdag van de maand in het vraaghuis tussen 14:00-16:00 uur. Loopt u binnen met uw digitale vragen?

Seniorweb

SeniorWeb

Inloopspreekuur:
elke laatste donderdag van de maand van 14.00 – 16.00 uur.