Coloriet

Coloriet is dé specialist in wonen, zorg en welzijn voor senioren in Zeewolde. Met onze gespecialiseerde zorg kunt u zo lang mogelijk leven op de manier waarop u dat wilt. In Zeewolde bieden wij vanuit Coloriet de Sfinx een woonzorgcentrum, wijkzorg, dagbesteding, individuele begeleiding en behandeling. Samen geven wij kleur aan waardevol leven.

Niemand wil afhankelijk worden van zorg. Het liefst worden we allemaal gezond oud. Graag wonen we zo lang mogelijk in onze eigen vertrouwde omgeving. Krijgt u of iemand in uw omgeving toch te maken met een ziekte of beperking? Weet dan dat wij u kunnen helpen en ondersteunen. Van personenalarmering, wijkzorg en casemanagement dementie tot revalidatiezorg en ergotherapie.

Wijkzorgteams en casemanager dementie
Onze wijkzorgteams verzorgen en begeleiden u bij u thuis. Met als doel dat u zich fijn voelt omdat u uw onafhankelijkheid op punten kunt blijven behouden. De casemanagers dementie zijn verpleegkundigen die gespecialiseerd zijn in geheugenproblemen en dementie. Zij zijn de vaste contactpersoon voor mensen met dementie vanaf het niet-pluis gevoel.

Zinvolle dagbesteding
Wij bieden ook zinvolle dagbesteding vanuit Coloriet Dagcentrum De Oase. Een uitkomst als u ondanks uw geheugenverlies thuis wilt blijven wonen, meer onder de mensen wilt zijn of wanneer u uw partner of mantelzorger wilt ontlasten. Onder deskundige begeleiding bieden wij u gezelligheid, structuur en regelmaat.

Ergotherapie en revalidatie
Gaan dagelijkse activiteiten moeizamer? Dan kijken onze ergotherapeuten welke mogelijkheden er zijn. Waar nodig werken zij samen met onze andere behandeldiensten. Wie na een ongeval of operatie tijdelijk niet thuis kan wonen kan revalideren in Coloriet Laarstaete. In Coloriet de Sfinx bieden we ook kortdurend eerstelijnsverblijf.

Vragen
Heeft u vragen over zorg en welzijn? De wijkverpleegkundigen zijn dagelijks te bereiken van 08.00 – 17.00 uur. Voor vragen over andere diensten kunt u contact opnemen met één van onze klantadviseurs op 0320 290 508. Of kijk op onze website coloriet.nl/wijkzorg

Vrijwilligers
Coloriet is altijd op zoek naar vrijwilligers. Wilt u vrijwilliger worden of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Foto’s Studio Wierd

Het logo van Coloriet, partner van het vraaghuis in Zeewolde

Coloriet de Sfinx
Flevoweg 59
3891 HA Zeewolde
(036) 523 46 07

Coloriet Wijkzorg
06 1191 7123 of 06 3043 5273
www.coloriet.nl/wijkzorg
klantadvies@coloriet.nl