GGZ Centraal

Bij GGZ Centraal kunt u terecht met alle vragen omtrent (woon)begeleiding, ondersteuning en dagbesteding waarbij herstelgerichtheid van u als inwoner centraal staat. GGZ draait geen spreekuren in het vraaghuis.

GGz biedt specialistische hulp aan mensen met psychische problemen, in alle fasen van hun leven. Mogelijkheden, zelfstandigheid, talenten en eigen regie hebben over je leven staan centraal en zijn voor ons belangrijke waarden. Onze zorg voor u doen wij vanuit onvoorwaardelijke ondersteuning, er zijn voor de ander en werken vanuit ons hart. Komt u gerust eens langs om met ons in gesprek te gaan. Of vrijblijvend een bezoek van ons ontvangen? Ook dat is mogelijk.

De Komeet – Tussenvoorziening in Zeewolde

Eindelijk is het zo ver en hebben we goed nieuws. In januari 2023 is er in Zeewolde een appartementencomplex aan de Planetenveld NR 35 A t/m W met de naam De Komeet. De Komeet is een tussenvoorziening waar mensen tijdelijk (maximaal 2 jaar) kunnen wonen. De Komeet is een samenwerkingsproject van GGZ Centraal, MDF en Sheeren Loo.

Er zijn 6 appartementen waar reguliere inwoners van Zeewolde kunnen wonen.De andere 17 appartementen zijn bedoeld voor mensen die een zorgvraag hebben. Zij kunnen ondersteuning gebruiken, maar ook een meer complexe zorgvraag is bespreekbaar.

Voorwaarde is wel dat je enige vaardigheden beheerst om zelfstandig te kunnen wonen en leven. Of dat je gemotiveerd bent om een zelfstandigheidstraining te volgen. Zo zorgen we dat het haalbaar is om binnen 2 jaar naar een reguliere woning door te kunnen stromen. Eventueel met passende ondersteuning.
Inwoners van Zeewolde hebben voorrang op de toegang tot De Komeet

GGZ centraal

GGZ centraal

Utrechtseweg 266
3818 EW Amersfoort
033 4609609