Inspiratie- en netwerkbijeenkomst voor professionals die zich inzetten voor het welzijn van de inwoners van Zeewolde

4 november 2021

Inspiratie- en netwerkbijeenkomst voor professionals die zich inzetten voor het welzijn van de inwoners van Zeewolde

Op dinsdag 26 oktober organiseerden Maatschappelijke Dienstverlening Flevoland (MDF) en Welzijn Zeewolde vanuit het Vraaghuis een inspiratie- en netwerkbijeenkomst voor professionals die zich inzetten voor het welzijn van de inwoners van Zeewolde. Dit vond plaats in The LUX.

De afgelopen jaren waren bijzonder; enerzijds hebben we het moeilijk gehad om ons werk goed uit te oefenen vanwege de maatregelen. Anderzijds hebben we ook inzichten gekregen waarop we op kunnen voortborduren in de toekomst. Om niet te lang bij de nare kanten stil te staan en om te vieren dat we elkaar kennen, kwamen we als netwerk op dinsdag 26 oktober bij elkaar met als doel om de verkregen inzichten en ontwikkelingen voor de toekomst met elkaar te bespreken en verbinding met elkaar te vinden hierin.

Anke Siegers heeft een inleiding gehouden over thema’s in haar praktijk, zoals samensturing en eigen regie. Hierna is er een interactief onderdeel geweest waarin organisaties in groepjes met elkaar in gesprek gingen over wat dit voor Zeewolde betekende en hoe we elkaar hierin konden versterken.

Tot slot was er nog de gelegenheid om te netwerken en elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje. Al met al een geslaagde bijeenkomst met veel inspiratie.