Landelijke Opschoondag vanuit de Roode Schuur

6 maart 2023

Landelijke Opschoondag vanuit de Roode Schuur

Op zaterdag 18 maart wordt de Landelijke Opschoondag georganiseerd. Deze dag wordt jaarlijks vanuit Nederland Schoon geïnitieerd en is er om te laten zien dat afval niet op straat thuishoort en dat iedere actie telt. Het hogere doel is een schoon Nederland, vrij van zwerfafval. IVN Zeewolde pakt dit samen met de gemeente Zeewolde weer op.

De grijpers worden, zoals in eerdere jaren, kosteloos aangeboden door de Gemeente Zeewolde en kunnen vanaf 10 maart worden opgehaald in het vraaghuis.

Win een prijs met uw opruimactie
Op 18 maart is het landelijke opschoondag. Helpt u mee opruimen? Bij het Vraaghuis kunt u een grijper, afvalzak en handschoenen ophalen.

Samen opruimen
Met IVN kunt u samen met anderen opruimen. De start is vanaf de Roode Schuur op zaterdag 18 maart om 9. 15 uur. Vanaf 9.30 vertrekt u dan naar de locatie waar u op kunt ruimen. IVN zorgt voor het afvoeren van afval.

In uw eigen buurt opruimen
U kunt natuurlijk ook uw eigen omgeving opruimen en de zakken via het restafval weggooien.

12.00 uur
Om 12 uur is iedereen van harte welkom bij de Roode Schuur voor koffie, thee en iets lekkers.

Stuur een foto van uw actie naar opschoondag@ivn-zeewolde.nl en maak kans op een prijs
De ludiekste, meest bijzondere en de slimste opruimacties maken kans op een prijs. Een deskundige jury beoordeelt de foto’s. Vergeet niet uw naam en telefoonnummer in de mail te zetten met de foto natuurlijk