Stichting Pietenontour en Arme Kant Zeewolde gaan dit jaar veel doen in de sinterklaastijd!

21 november 2022

Stichting Pietenontour en Arme Kant Zeewolde gaan dit jaar veel doen in de sinterklaastijd!

High tea
Woensdag 23 nov. Oude Bieb voor de oudere senioren (70 +)

Voorlezen
Zaterdag 26 nov. Bibliotheek voor de kleine kinderen

Pepernoten bakken
Woensdag 30 nov. Bakkerij de Toren Kleine kinderen.

Pieten in het centrum
Op de zaterdagen 26 november en 3 december showen pieten in het centrum en in de winkels hun danspasjes. Hier en daar delen zij vast wat pepernoten uit.

Online veiling
Afgelopen weekend is de onlineveiling van start gegaan. Sponsoren hebben tal van leuke, lekkere, leerzame en nuttige veilingstukken ingebracht. Te veel om op te noemen, maar leuk om voor een klein bedrag iets aardigs te bemachtigen. Uiteraard komt de opbrengst ten goede aan de kinderen. De veiling is te vinden op www.pietenontourveiling.nl

Sinterklaasfeest voor minderbedeelde gezinnen
Daarbij organiseren wij voor de kinderen uit de minderbedeelde gezinnen op 3 december het sinterklaasfeest in de Kluit. Hier deelt dan Sinterklaas de cadeaus uit. Dit is een besloten feest en alleen voor de kinderen (tot 12 jaar) van minderbedeelde gezinnen die een verlanglijstje hebben ingeleverd.

In de zomervakantie
In de zomervakantie organiseert Pietenontour samen met AKZ voor de kinderen van 5 tot 12 jaar een dagje naar een familiepark. Zo’n 50 kinderen gaan dan met een grote touringcar naar een familiepark ergens in Nederland. De entree, het eten, drinken en wat snoep wordt door Pietenontour dan vergoed.