Allerzorg

Als u zorg thuis nodig heeft, dan kunt u rekenen op de deskundige zorgverleners van Allerzorg.

Door heel Nederland, maar zeker ook in Zeewolde, zijn er teams van verpleegkundigen en verzorgenden actief om u thuis zorg te verlenen op het gebied van wijkverpleging, kraamzorg, kindzorg, wondzorg & dermatologie, palliatieve terminale zorg, verpleegtechnische zorg en begeleiding. Van jong tot oud, bij elke zorgvraag, wens of persoonlijke situatie; wij staan voor u klaar.

Wijkverpleging
In de ideale wereld zou u geen zorg nodig hebben. Maar als u dan toch zorg nodig heeft, dan het liefst met zo min mogelijk invloed op uw dagelijks leven. Daarom bieden de wijkverpleegkundigen van Allerzorg u de zorg die u nodig heeft. Thuis, in uw eigen vertrouwde omgeving.
Een slechte gezondheid of lichamelijke conditie kan grote invloed hebben op uw dagelijks leven en veel vragen van de mensen om u heen. Als u of uw mantelzorger hier hulp of ondersteuning bij nodig heeft, dan kunt u rekenen op de wijkverpleegkundigen van Allerzorg.

Deskundige wondzorg thuis
Wat voor wond u ook heeft, het is altijd ongemakkelijk, vervelend en belastend. Omdat we weten hoeveel impact een wond kan hebben op uw dagelijkse leven, kunt u thuis – in uw vertrouwde omgeving – de zorg krijgen die u nodig heeft.
Wanneer u wondzorg aan huis aanvraagt, komen specialistische verpleegkundigen bij u thuis om met effectieve producten en behandelmethodes uw wond(en) te dichten. U kunt bij ons terecht wanneer u een chirurgische, oncologische of diabetische wond heeft. Maar ook als u last heeft van een open of gezwollen been kunt u op ons rekenen.

Afscheid nemen in een vertrouwde omgeving
Als genezen niet meer mogelijk is, krijgt het leven ineens een andere wending. Wat dit voor u betekent is heel persoonlijk. Hoe kunt u thuis in uw vertrouwde omgeving rustig afscheid nemen? Wat is belangrijk voor u? Hoe wilt u uw zorg vormgeven?
Wanneer u onverhoopt met deze vragen te maken krijgt, dan kunt u op ons rekenen. We staan 24 uur per dag voor u klaar voor specialistische verpleegkundige zorg en ondersteuning. We houden contacten met artsen en helpen u met uw medicatie. We zijn er voor u als u vragen heeft over pijn, comfort, hulpmiddelen of rouw. Maar we zijn er ook om met u mee te denken over zaken waar u misschien niet aan gedacht heeft. Wat is er mogelijk in uw situatie? Wat zou u nog willen? Wat kunnen wij daar voor u in betekenen?

Care for Cancer
Kanker grijpt zeer diep in op uw leven. Wanneer u de diagnose kanker heeft gekregen, zult u op zoek gaan naar de antwoorden op de vragen die u heeft. Wat moet ik doen? Hoe omschrijf ik waar ik last van heb? Wie begrijpt mij nu echt? Juist bij deze vragen staat Care for Cancer voor u klaar. Wij helpen u keuzes te maken en begeleiden u niet alleen tijdens uw ziekte, maar ook daarna.
De consulenten van Care for Cancer zijn ervaren oncologieverpleegkundigen. Zij bezoeken u thuis, beantwoorden vragen over de gevolgen van uw diagnose en behandeling en geven praktische tips over uw thuis- en werksituatie. Daarnaast geven zij voorlichting over aanvullende zorgmogelijkheden en verwijzen zij door naar bijvoorbeeld inloophuizen of patiëntverenigingen. Onze diensten sluiten aan op de zorg van het ziekenhuis en worden aangepast op uw persoonlijke wensen en situatie. Hoe ingrijpend uw diagnose ook voor u is, u staat er niet alleen voor.

Begeleiding ouderen
Wanneer u ouder wordt, kunnen sommige dagelijkse activiteiten moeilijker worden, zeker wanneer u last heeft van geheugenproblemen. Het huishouden, de boodschappen, administratie of persoonlijke verzorging; het is soms lang niet zo vanzelfsprekend meer. Allerzorg Begeleiding helpt, ontzorgt en ondersteunt u hierbij.

Het logo van Allerzorg

Allerzorg

(036) 523 44 56
info@allerzorg.nl

Allerzorg is op donderdagmiddag in het vraaghuis aanwezig.