Zeewolde schoon!

10 maart 2021

#nationaleopschoondag

Zeewolde Schoon!

Ga jij ook voor een afvalvrije buurt? 20 maart is het de landelijk opschoondag! Ook Zeewolde doet hieraan mee! Ga je de deur uit voor een frisse neus? Maak er – rekeninghoudend met corona – een opschoon-ommetje van! Zo wordt jouw buurt een zwerfafvalvrije schoonheid. Eentje waar iedereen lentekriebels van krijgt. Zo gaan we, op gepaste afstand, samen voor een 100% zwerfafvalvrij Zeewolde!

Zin om mee te doen, maar geen spullen? Wij helpen je graag op weg! Voor deze actie kun je de hele maand maart je eigen grijper om afval op te pakken ophalen bij het Vraaghuis tijdens onze spreekuren op;

Dinsdag van 09.30 tot 11.30 uur
Woensdag van 09.30 tot 11.30 uur
Donderdag van 14.00 tot 15.00 uur

Let op: afhalen is mogelijk vanaf 9 maart!

Niet alleen op 20 maart maken we Zeewolde nog een stukje schoner, dat willen we eigenlijk altijd doen. Daarom mag je de grijper houden, zodat je deze steeds weer kunt gebruiken. Dus haal die grijper en schrijf je gelijk nog even in voor deze actie op Supportervanschoon.nl. Via supportervanschoon.nl kan je gelijk jouw actie op de kaart zetten en kunnen jou tegen verzendkosten handschoenen en afvalzakken leveren. Het leuke is dat je ook op hun plattegrond kunt zien waar allemaal acties zijn. Kijk daar ook bij de update van de preventiemaatregelen van het RIVM. Je kunt ook nog de app downloaden, dat is de litteratie-app. Je kunt daarmee lid worden van de community die op missie is om zwerfvuil uit te roeien. Dus maak je omgeving een klein beetje schoner en breng het resultaat in kaart op de app! Maar dat is nog niet alles….

MAAK KANS OP MOOIE PRIJZEN!
Voor de ludiekste, meest bijzondere en de slimste opruimactie zijn er ook nog prijzen te winnen! Stuur je foto van je actie naar zeewoldeschoon@zeewolde.nl en maak kans! Vergeet niet om je naam en je telefoonnummer in de mail te zetten met de foto natuurlijk. Doe ook mee!

Zeewolde schoon!