NIEUW! Cursus Reizen met het openbaar vervoer

24 oktober 2023

NIEUW! Cursus Reizen met het openbaar vervoer

Voor sommige mensen is het al wat langer geleden dat ze gebruikmaakten van het openbaar vervoer. Hebt u moeite met reizen met het openbaar vervoer of vindt u het allemaal een beetje overweldigend? Dan is deze cursus echt iets voor u. Door deze cursus van drie bijeenkomsten te volgen, waarvan de laatste een oefenreisje in de praktijk, blijkt het vaak allemaal mee te vallen. 

Data: donderdag 9, 16 en 23 november 2023
Tijd: 14.00 – 15.30 uur
Locatie: FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde, Kerkstraat 2, Zeewolde

In drie bijeenkomsten wordt u wegwijs gemaakt in het reizen met het openbaar vervoer. Van het aanschaffen van een vervoersbewijs tot het plannen van een reis. In de laatste bijeenkomst gaan we het geleerde in de praktijk brengen door een stukje met de bus en trein te reizen. U ervaart hoe gemakkelijk het reizen met bus en trein is.

“Wat een gezellige middagen. Ik kijk uit naar het proefreisje. Dan ga ik oefenen met de automaten op het station en de samenreiskorting op de OV-chipkaart zetten.” Lea (74 jaar)

Aanmelden
Wilt u meedoen aan deze cursus? Aanmelden is noodzakelijk. Stuur een mail naar 
ov-ambassadeur@ervaarhetov.nl of bel 038 – 45 40 130
Deelname aan deze cursus is gratis. De reiskosten van het proefreisje zijn voor rekening van de deelnemer. De cursus is bedoeld voor 55-plussers.

Meer informatie

De gemeente Zeewolde vindt het belangrijk dat haar inwoners zo lang mogelijk zelfstandig kunnen reizen. Daarom maken zij het mogelijk dat OV-ambassadeurs gedurende het gehele jaar activiteiten organiseren in diverse gemeenten. Kijk op www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur voor meer informatie en een overzicht van alle activiteiten.

Voor vragen kunt u bellen naar 038-45 40 130, of een e-mail sturen naar: ov-ambassadeur@ervaarhetov.nl